2007-10-30

jWorkSheet verze 0.71

Váš čas strávený na různých projektech je možné měřit pomocí programu zvaného jWorkSheet. Program podporuje dvojúrovňové rozlišení měřeného času na projekty a úkoly a umožňuje tvorbu vlastních HTML reportů pomocí XSL transformací.

Licence: GNU/GPL
Prostředí: Java SE 5.0+
Domovská stránka programu: http://jworksheet.ponec.net/index-cs.htm
Prezentace: http://jworksheet.ponec.net/flash/JWorkSheet-cs.htm



A jak ta informace souvisí s tématem tohoto blogu?
Aplikace jWorkSheet je první a zároveň referenční aplikací využívající UJO Framework. Využívá většinu možností frameworku a tak zdrojové kódy jsou užitečným zdrojem informací pro případné studium.


3 komentáře:

cernoch řekl(a)...

Jak se píše na rootu, working time manažerů je spousty. Takže píšu nějaké nápady na další vývoj :-) ... na tomhle manažeru http://www.allnetic.com/working-time-tracker/ se mi líbí, že v systray vidím zdali je aktuálně spuštěné měření a po najetí myši vidím co se měří. Ovšem hlavně mě hlídá, že když odejdu od počítače (není vyvíjena aktivita klávesnice či myš) upozorní mě kdy aktivita skončila a co s tím má udělat (ukončit čas nebo pokračovat) a také začnu-li s počítačem pracovat a není-li spuštěno žádné měření tak nechci-li nějaké měření spustit. Jsem tvor zapomětlivý a tyhle upozorňovací zprávičky jsou príma :-).

Ponec řekl(a)...

Java pravděpodobně nerozeznává události typu "neaktivní klávesnice".
Jinak díky za tip, některé dápady se mi líbí.

Anonymní řekl(a)...

Diky za zajimavy blog